Entri Populer

Jika Anjing Jadi Asisten Toko

2009/11/29
Cody emang bukan manusia. Tapi dirinya mampu memberi servis terbaik buat pelanggan. Mau tau servis yang diberikan Cody? Seperti yang diberitakan Metro.co.uk, Karim yang dari Clearwater, Florida awalnya mengajak Cody untuk menemaninya shift pagi-pagi sekali 5 bulan yang lalu. Tapi ternyata, Cody malah menjadi selebriti diantara para pelanggan toko tersebut. Bahkan Cody selalu menyambut pelanggan atau pembeli yang berhenti di jendela drive-through toko tersebut. Dan untuk menyambut atau menyapa pelanggan, Cody tak lupa mengenakan seragam dan juga kartu nama. Menurut pemiliknya sih, anjing berbulu coklat itu membantu para konsumen dengan menenangkan mereka yang datang dengan keadaan sedih atau juga marah. Asisten toko seekor anjing? Pastinya gak pernah kepikiran dunk ya… Tapi Karim Mansour juga gak sengaja ‘mempekerjakan’ Cody ketika dirinya mengajak anjing jenis Labrador retriever itu ke toko kepunyaannya.
(Terima Kasih Telah Membaca Dan Berkomentar Di sini)

17 comments:

  1. Rama said...:

    Keren anjingnya...!!!

  1. Anthony Harman said...:

    Hehehehe... coba si Brenz-ku bisa kayak gini

  1. Anonymous said...:

    When UGG Classic Tall moment in Classic Tall Boots time Classic Tall uggs pertains find ugg 5815 expensive jewelry regarding UGG Cardy Mother you'll notice Cardy Boots engagement rings is among the actual
    Classic Tall uggs ideal presents you can actually produce your mother. You Cardy Ugg boots can find explanation Cardy uggs why folks should display his or her's mother's ugg 5819 with gifts. A birthday and mom's birthday are usually a couple of the extremely UGG Classic Short

  1. Anonymous said...:

    Because of the fact christian louboutin beige pumps that Microsoft suffered from the negative impact of white christian louboutin sandals the red ring of death on their gaming console, they extended the warranty of their Xbox 360. Because cheap christian louboutin uk of the fact christian louboutin on sale uk that the red ring of death has become a very common christian louboutin boots uk problem, you will see that there are quite a lot of repair guides about it that you can readily access online.However, you need to christian louboutin studded shoes remember that prevention is better than repair. In order to avoid experiencing the red ring of death on your Xbox 360 gaming console is to constantly keep it cool christian louboutin nude shoes and well-ventilated. You need to remember that overheating cause damage on the hardware which causes the red ring of death. Avoid louboutin shoes discount shoes uk placing your Xbox 360 on display cabinets. Instead, place it on a well-ventilated spot or you can also purchase a small fan and keep it pointed on your Xbox 360 while you are playing.You might to buy louboutin shoes in uk want to try playing with your Xbox 360 on an air conditioned room. This will help in preventing overheating and hardware damage. Proper ventilation is the key to preventing nude christian louboutin shoes the red ring of death.

  1. TricaJus said...:

    berbagi kata kata motivasi gan
    Apa yang anda lakukan hari ini, merupakan kunci kebaikan ataupun juga kehancuran hari esok anda. Lakukanlah yang terbaik untuk hari ini.
    salam kenal sukses selalu dan ku tunggu kunjungan baliknya :D

  1. yadi kusnadi said...:

    keren gan
    numpang lapak

    http://cimacancity.blogspot.com
    sukses slalu buat blognya

  1. Ebook Gratis said...:

    hebat juga tuh anjing,,,
    visit back gan

  1. Obat Stroke said...:

    hah gimana kalo gak ada kembalian !?

  1. Bisnis Tiket said...:

    wouw anjing jadi pelayan toko ... siap2 ni yg jadi pelayan tergeser


    agen tiket pesawat

  1. halo gan, mau tanya boleh iklan disini tidak ya? terima kasih

  1. karthik sekar said...:

    Premium Blogger Templates Responsive Blogger and Wordpress Themes premium blogger templates free download

  1. Hoky Shop said...:

    keren anjingnya

    http://hokyshops.blogspot.com/

  1. Nice post, things explained in details. Thank You.

  1. After reading this informative and effective post. I have good knowledge now to fix this issue and to explain this issue to others.

Post a Comment

 
Kejadian Yang Aneh © 2011 - Designed by Blogger Templates Gallery in collaboration with Life2Work