Entri Populer

Gertrude Baines, Orang Tertua Di Dunia Yang Masih Hidup

2009/03/06
Gertrude Baines dinobatkan jadi orang paling tua sedunia yang masih hidup hingga sekarang. Mau tahu berapa umut Gertrude saat ini?Gertrude Baines adalah wanita Afrika Amerika kelahiran 6 April 1894. Dirinya lahir di Shellman, Georgia dan merupakan anak ke 3 dari Jordan dan Amelia Baines. Meski belum dipastikan secara resmi dalam Guinnness Book of Records karena pihak Guinness masih harus mengadakan investigasi yang komplit, namun Gertrude bisa jadi dinobatkan jadi orang tertua yang masih hidup, setelah sebelumnya orang tertua sedunia versi Guinness, Maria de Jesus dos Santos asal Portugis, meninggal pada 2 January 2009 kemarin. Gertrude yang pernah menikah dengan Sam Conly saat masih muda dan juga pernah memiliki seorang putri bernama Annabelle namun meninggal karena demam Typoid saat berusia 18 tahun, ternyata pernah tinggal sendirian hingga usianya mencapai 105 tahun. Saat ini Gertrude tinggal di Los Angeles. Selain menderita arthritis dan sudah gak mampu berjalan lagi, Gertrude masih dalam kondisi sehat untuk orang seumurannya. Bahkan Gertrude gak pernah menderita sakit parah hingga kini di usianya ke 114 tahun atau hampir 115 tahun ini. Hebat, ya!!
(Terima Kasih Telah Membaca Dan Berkomentar Di sini)

12 comments:

  1. Wih tua amir ya kang, tapi resep sehatnya itu yg perlu di tiru

  1. IFOEL said...:

    wha.. tua banget ya... tanyakan dong resepnya.. heheehe

  1. Anonymous said...:

    tua bangjet ,boo...

  1. Anonymous said...:

    pngen kayak gitu... tp brp banyak makanan yg harus aku habiskan ya???

  1. Anonymous said...:

    tua tua kelabing

  1. ichipichip said...:

    gan, ga tau ini valid atau tidak tapi ga ada salahnya mampir kesini http://manismanja.wordpress.com/2010/06/02/sensus-bps-temukan-kakek-berumur-146-tahun/
    umurnya 146 tahun dan masih hidup sampai sekarang

  1. Anonymous said...:

    lagune kuburan tOOOooOooOoooO???????

  1. Marvinz said...:

    Itu anaknya y?

  1. Marvinz said...:

    Eh sorry maksud ane itu siapa nya??

  1. Anonymous said...:

    Because of the fact christian louboutin beige pumps that Microsoft suffered from the negative impact of white christian louboutin sandals the red ring of death on their gaming console, they extended the warranty of their Xbox 360. Because cheap christian louboutin uk of the fact christian louboutin on sale uk that the red ring of death has become a very common christian louboutin boots uk problem, you will see that there are quite a lot of repair guides about it that you can readily access online.However, you need to christian louboutin studded shoes remember that prevention is better than repair. In order to avoid experiencing the red ring of death on your Xbox 360 gaming console is to constantly keep it cool christian louboutin nude shoes and well-ventilated. You need to remember that overheating cause damage on the hardware which causes the red ring of death. Avoid louboutin shoes discount shoes uk placing your Xbox 360 on display cabinets. Instead, place it on a well-ventilated spot or you can also purchase a small fan and keep it pointed on your Xbox 360 while you are playing.You might to buy louboutin shoes in uk want to try playing with your Xbox 360 on an air conditioned room. This will help in preventing overheating and hardware damage. Proper ventilation is the key to preventing nude christian louboutin shoes the red ring of death.

  1. Anonymous said...:

    When UGG Classic Tall moment in Classic Tall Boots time Classic Tall uggs pertains find ugg 5815 expensive jewelry regarding UGG Cardy Mother you'll notice Cardy Boots engagement rings is among the actual
    Classic Tall uggs ideal presents you can actually produce your mother. You Cardy Ugg boots can find explanation Cardy uggs why folks should display his or her's mother's ugg 5819 with gifts. A birthday and mom's birthday are usually a couple of the extremely UGG Classic Short

  1. Anonymous said...:

    Here’s a list of tools you will need to start: Jewelers’ pandora jewellery wire cutters - If you can only afford one pair, get memory wire shears. pandora charms These are designed to make clean cuts on tough memory wire, so can also be used for pandora charms uk softer wires. Chain-nose pliers sometimes called cheap pandora charms needle-nose pliers – Very versatile for picking up and grasping small items, pandora charms sale bending eye pins, closing jumps rings, even closing crimp beads. discount pandora charms Round-nose pliers – Used for creating loops on beaded head and eye pins. Can also be used for winding your own jump rings and as the second pliers you’cheap pandora ll need for closing jump rings. Optional pliers – Wire-looping pliers which have several graduated circumferences to allow you to form perfectly uniform jump rings and loops in place of the pandora discount uk round-nose pliers mentioned above. Crimping pliers which have little notches to allow you to both flatten a crimp bead and then bend it to form a rounded finished look instead of the flat crimp you pandora uk get using the chain-nose pliers. As for materials, I recommend some assortment packs of beads in coordinating colors, some decorative metal spacers, seed beads in both silver and gold These can serve as spacers and beautifully set off pandora sale your other beads., tube-shaped crimp beads Buy the best you can find – these are what hold it all together!, head and eye pins. Other than that, let your choice of project be your guide. You might want some silver or pewter charms.

Post a Comment

 
Kejadian Yang Aneh © 2011 - Designed by Blogger Templates Gallery in collaboration with Life2Work