Entri Populer

Mark Radcliffe, Jutawan eBay Inggris Pertama

2009/03/17
e-Bay, pastinya banyak yang tahu dunk. Tapi tahu gak sih penjual pertama dari Inggris yang merupakan jutawannya e-Bay? Mau tahu jutawannya e-Bay pertama di Inggris? Namanya Mark Radcliffe. Awalnya nig, Mark hanyalah seorang pekerja supermarket yang kemudian memutuskan peruntungannya dengan menjual gadget macam iPod holder, asesori hape dan remote control buat mainan dimana harganya kurang dari 15 Poundsterling doang. Adapun Mark memulai bisnisnya First2Save itu di eBay dengan hanya bermodal 200 Poundsterling di gudang di rumah ayahnya. Dan setelah 10 tahun melakukan bisnis lewat internet itu, Mark menjadi penjual eBay paling top se-Inggris dengan pendapatan tahunannya sekitar 3 Juta Poundsterling. "Aku masih harus mencubit diriku sendiri - itu mimpi yang jadi nyata. Semua temanku punya ponsel dan butuk asesori jadi kupikir pastinya itu adalah ide yang bagus untuk menghasilkan uang. Lalu aku pun mulai menjual asesori computer juga dan itu berkembang," ujar Mark. Kini bisnis First2Save yang dia bangun itu memiliki 19 pegawai. Dan rencananya nih, Mark bakalan menambah pegawainya jadi 34 orang. Mau tahu resep dari kerja si Jutawan eBay Inggris itu? "Semua itu membutuhkan kerja keras dan tekat kuat," tutur Mark. (Terima Kasih Telah Membaca Dan Berkomentar Di sini)

6 comments:

  1. Atca said...:

    wahhh...gimana ya rasanya jadi jutawan heheheh

  1. Diary Pink said...:

    wah.... karena Ebay jadi jutawan, hiks... pengin

  1. Anonymous said...:

    munginkah ini ayah dari DANNIEL RADCLIFF sang HARRY POTTER ??

  1. @ Coy said...:

    COOL....



    CARANYA
    hehehe....

  1. Anonymous said...:

    Because of the fact christian louboutin beige pumps that Microsoft suffered from the negative impact of white christian louboutin sandals the red ring of death on their gaming console, they extended the warranty of their Xbox 360. Because cheap christian louboutin uk of the fact christian louboutin on sale uk that the red ring of death has become a very common christian louboutin boots uk problem, you will see that there are quite a lot of repair guides about it that you can readily access online.However, you need to christian louboutin studded shoes remember that prevention is better than repair. In order to avoid experiencing the red ring of death on your Xbox 360 gaming console is to constantly keep it cool christian louboutin nude shoes and well-ventilated. You need to remember that overheating cause damage on the hardware which causes the red ring of death. Avoid louboutin shoes discount shoes uk placing your Xbox 360 on display cabinets. Instead, place it on a well-ventilated spot or you can also purchase a small fan and keep it pointed on your Xbox 360 while you are playing.You might to buy louboutin shoes in uk want to try playing with your Xbox 360 on an air conditioned room. This will help in preventing overheating and hardware damage. Proper ventilation is the key to preventing nude christian louboutin shoes the red ring of death.

  1. Anonymous said...:

    Here’s a list of tools you will need to start: Jewelers’ pandora jewellery wire cutters - If you can only afford one pair, get memory wire shears. pandora charms These are designed to make clean cuts on tough memory wire, so can also be used for pandora charms uk softer wires. Chain-nose pliers sometimes called cheap pandora charms needle-nose pliers – Very versatile for picking up and grasping small items, pandora charms sale bending eye pins, closing jumps rings, even closing crimp beads. discount pandora charms Round-nose pliers – Used for creating loops on beaded head and eye pins. Can also be used for winding your own jump rings and as the second pliers you’cheap pandora ll need for closing jump rings. Optional pliers – Wire-looping pliers which have several graduated circumferences to allow you to form perfectly uniform jump rings and loops in place of the pandora discount uk round-nose pliers mentioned above. Crimping pliers which have little notches to allow you to both flatten a crimp bead and then bend it to form a rounded finished look instead of the flat crimp you pandora uk get using the chain-nose pliers. As for materials, I recommend some assortment packs of beads in coordinating colors, some decorative metal spacers, seed beads in both silver and gold These can serve as spacers and beautifully set off pandora sale your other beads., tube-shaped crimp beads Buy the best you can find – these are what hold it all together!, head and eye pins. Other than that, let your choice of project be your guide. You might want some silver or pewter charms.

Post a Comment

 
Kejadian Yang Aneh © 2011 - Designed by Blogger Templates Gallery in collaboration with Life2Work