Entri Populer

Hubble, Anjing Terjelek Mencari Majikan Baru

2008/11/04
Nasib Hubble nampaknya gak seberuntung anjing-anjing lainnya yan memiliki penampilan normal dan juga lucu. Hubble seekor anjing jenis terrier yang buruk rupa karena separuh wajah dan hidungnya hilang akibat luka yang dideritanya saat masih muda. dan karena wajahnya yang buruk itu majikannya membuangnya dan meninggalkannya terikat di sebuah kayu. Untungnya Hubble ditemukan oleh penyelamat hewan 4 hari yang lalu dan di tampung di Dogs Trust centre di Leeds. Saat ditemukan gigi taring Hubble mulai membusuk dan gusinya juga terinfeksi, namun sudah diobati dengan antibiotik. Menurut manajer Dog Trust Center, Amanda Sands, Hubble sangat setia dan suka banget manusia. ”Hubble seekor anjing yang paling aneh yang pernah kulihat namun kelakuannya gak begitu. Dia sangat setia dan suka dikelilingi manusia sehingga pastinya dia bisa menjadi teman baik yang pintar buat orang special yang gak mempermasalahkan wajahnya,” tutur Amanda pada dailymail.co.uk. Menurut Amanda, banyak orang yang lebih memilih anjing karena bentuk atau wajahnya. ”Menyedihkan memang. Namun kadang orang akan meninggalkan hewan peliharaannya yang gak terlihat normal. Alasannya bisa bermacam-macam. Dan alasan itu adalah salah satunya.” Selain itu Amanda juga mengungkapkan kalau saat ini banyak orang yang gak mau lagi memelihara anjing. ”Kami memiliki 100 ekor anjing saat ini, namun jika kami punya tempat pastinya jumlahnya akan jadi ratusan ekor. Kami memiliki daftar tunggu orang-orang yang mengatakan pada kami kalau mereka ingin memasukkan anjing-anjing mereka ke tempat kami,” ujar Amanda. Kini Hubble yang berusia 8 tahun hanya bisa menunggu orang yang mau mengadopsi dirinya. Ada yang berniat mengadopsi Hubble?

8 comments:

  1. wah, kalo mau gimana caranya ya...i love doggy..

  1. Ifoel said...:

    he..he..he.. kejauhan banget

  1. BloGendeng said...:

    betul nih persis kayak yg ada d blogku

  1. david said...:

    @Budiawan Hutasoit :Makasih Komentarnya mass;;) :o:mm:

    @Ifoel :ya mas

    @BloGendeng :Bener boss:))

  1. firdanker said...:

    sedih banget ya :l:

  1. Anonymous said...:

    guoweigang When moment in time pertains cheap pandora find expensive jewelry regarding Mother you'll notice engagement pandora jewelry rings is among the actual ideal presents you can actually produce buy Pandora your mother. You can find explanation why folks should display discount pandora his or her's mother's with gifts. A birthday and mom's birthday are pandora 2010 usually a couple of the extremely difficult times to be able Pandora Bangles to opt for the surprise for the purpose of Beads Banglesmommy, bracelets is usually something you Pandora Bangles Sale mom will forever want in addition to clothing. cheap pandora bracelets The many you will discover six handy Pandora bracelet techniques for purchasing the best Single parent's expensive jewelry.

  1. Anonymous said...:

    When UGG Classic Tall moment in Classic Tall Boots time Classic Tall uggs pertains find ugg 5815 expensive jewelry regarding UGG Cardy Mother you'll notice Cardy Boots engagement rings is among the actual
    Classic Tall uggs ideal presents you can actually produce your mother. You Cardy Ugg boots can find explanation Cardy uggs why folks should display his or her's mother's ugg 5819 with gifts. A birthday and mom's birthday are usually a couple of the extremely UGG Classic Short

  1. hangeng said...:

    Since Abercrombie and Fitch gold accessories are trendy, stock up on golden hoop earrings, Abercrombie long necklaces with fashionable pendants, and rings with prominent centerpieces. buy Abercrombie Women’s accessories make your personality and creativity shine. Update your look and pay attention Abercrombie Sale to what you want your look to be. Express yourself and put your personal Cheap Abercrombie style to the fore through these catchy accessories and fashion finds. They spice up any Abercrombie outlet dress and give you that radiant glow.Costume Jewelry.Pieces of costume jewelry really fashion forward pieces that can make you stand out. Abercrombie clothing They are beautifully crafted with stones of different kinds, beads of various colors, and fashion forward styles. Costume jewelry may look a little too much when paired with a dress that already stands out. In order to balance the look, make sure to wear one with a simple dress or Abercrombie Outerwears top.Handbags are every woman’s best friend. Functional and aesthetically appealing, these fashion accessories come in different styles these days. Don’t just go for the abercrombie & fitch generic black leather bag.

Post a Comment

 
Kejadian Yang Aneh © 2011 - Designed by Blogger Templates Gallery in collaboration with Life2Work