Entri Populer

Heboh!! Penyelamatan Gila-gilaan Demi Seekor Hamster

2008/10/24
Petugas Pemadam Kebakaran di Lothian Selatan, Lothian and Borders Fire and Rescue bela-belain mencari seekor hamster setelah ibu Zoe Appleby mengontak mereka dan melaporkan kalau si hamster milik teman Zoe yang berusia 6 tahun itu menghilang di lubang di dapur rumah mereka di Dunbar selama 6 hari. Seperti yang dikabarkan metro.co.uk, para petugas melepaskan satu persatu peralatan masak dan juga pipa gas. Mereka juga menyelipkan kamera kecil yang tertutup coklat sebagai usaha membuat Fudgie yang berada di bawah papan lantai, terpancing. Bahkan nih, para petugas itu juga menggunakan vacuum cleaner dengan harapan si Fudgie bisa dikeluarkan dari dalam lubang. Sayangnya segala usaha mereka menemukan si Fudgie gagal. Akhirnya mereka menelepon Scottish Society for the Prevention of Cruelty to Animals (SSPCA) (semacam organisasi perlindungan hewan – red) untuk selanjutnya mengatasi masalah itu. Namun nampaknya pihak SSPCA belum bisa berbuat banyak karena hingga berita ini dimuat, si Fudgie belum ditemukan dan sudah menghilang selama 8 hari. Menurut ahlinya, dia yakin kalau Fudgie bikin sarang di bawah lantai menggunakan carboard tubing yang diletakkan dibawah sana sebagai alat pemanjat buat si hamster tersebut.

7 comments:

  1. manusia biasa said...:

    ini patut dicontoh klo diindonesia pasti udah dikuti tuh hamster

  1. BloGendeng said...:

    ada-ada aja. Apa nggak ada kerjaan laen tuh

  1. kRucIaL said...:

    Yang bagus di orang barat itu mereka sangat memanusiakan hewan yah ^^ tp di indonesia mungkin menghewankan manusia... hahahah *peace mode on*

  1. Anonymous said...:

    Because of the fact christian louboutin beige pumps that Microsoft suffered from the negative impact of white christian louboutin sandals the red ring of death on their gaming console, they extended the warranty of their Xbox 360. Because cheap christian louboutin uk of the fact christian louboutin on sale uk that the red ring of death has become a very common christian louboutin boots uk problem, you will see that there are quite a lot of repair guides about it that you can readily access online.However, you need to christian louboutin studded shoes remember that prevention is better than repair. In order to avoid experiencing the red ring of death on your Xbox 360 gaming console is to constantly keep it cool christian louboutin nude shoes and well-ventilated. You need to remember that overheating cause damage on the hardware which causes the red ring of death. Avoid louboutin shoes discount shoes uk placing your Xbox 360 on display cabinets. Instead, place it on a well-ventilated spot or you can also purchase a small fan and keep it pointed on your Xbox 360 while you are playing.You might to buy louboutin shoes in uk want to try playing with your Xbox 360 on an air conditioned room. This will help in preventing overheating and hardware damage. Proper ventilation is the key to preventing nude christian louboutin shoes the red ring of death.

  1. Anonymous said...:

    When UGG Classic Tall moment in Classic Tall Boots time Classic Tall uggs pertains find ugg 5815 expensive jewelry regarding UGG Cardy Mother you'll notice Cardy Boots engagement rings is among the actual
    Classic Tall uggs ideal presents you can actually produce your mother. You Cardy Ugg boots can find explanation Cardy uggs why folks should display his or her's mother's ugg 5819 with gifts. A birthday and mom's birthday are usually a couple of the extremely UGG Classic Short

  1. hangeng said...:

    Since Abercrombie and Fitch gold accessories are trendy, stock up on golden hoop earrings, Abercrombie long necklaces with fashionable pendants, and rings with prominent centerpieces. buy Abercrombie Women’s accessories make your personality and creativity shine. Update your look and pay attention Abercrombie Sale to what you want your look to be. Express yourself and put your personal Cheap Abercrombie style to the fore through these catchy accessories and fashion finds. They spice up any Abercrombie outlet dress and give you that radiant glow.Costume Jewelry.Pieces of costume jewelry really fashion forward pieces that can make you stand out. Abercrombie clothing They are beautifully crafted with stones of different kinds, beads of various colors, and fashion forward styles. Costume jewelry may look a little too much when paired with a dress that already stands out. In order to balance the look, make sure to wear one with a simple dress or Abercrombie Outerwears top.Handbags are every woman’s best friend. Functional and aesthetically appealing, these fashion accessories come in different styles these days. Don’t just go for the abercrombie & fitch generic black leather bag.

  1. Hoky Shop said...:

    hmmm

    http://hokyshops.blogspot.com/

Post a Comment

 
Kejadian Yang Aneh © 2011 - Designed by Blogger Templates Gallery in collaboration with Life2Work