Entri Populer

Pisang Mungil Atau Korek Api Raksasa?

2008/10/29
Martin dan Charlotte Willmott membuat banyak karya seni berupa barang-barang mungil seperti gambar pisang diatas hanya denga memakai bahan dasar tanah liat. Adapun kreasi buatan tangan mereka bermacam-macam, seperti buah nenas mirip aslinya yang memiliki mata/daun sekitar 35 buah, berbagai model serangga atau meja dan perlengkapan makan seperti yang bisa dilihat pada foto. Martin dulunya adalah seorang guru kesenian dan ia memutuskan keluar dari pekerjaannya di tahun 1991 sedang istrinya, Charlotte dulu bekerja sebagai insurance specialist. Lalu apa juga yang bikin mereka tertarik untuk membuat barang-barang yang mungil dan imut ya? Menurut metro.co.uk sih, karya mereka itu bermula setelah membaca tentang seorang pria yang menciptakan kursi berukuran 1/12. ”Kursi-kursi itu benar-benar sempurna. Kami sangat terpukau,” jelas Charllote. Kini mereka menjual karya-karya mungil mereka kepada para kolektor miniatur yang ada di seluruh negeri. Untuk hasil karya mereka, seperti meja dan perlengakapannya (foto) itu bernilai 85 Poundsterling (sekitar Rp 1.528.700) sedang ikan salmon Atlantic dijual dengan harga 45 Poundsterling (sekitar Rp 809.300).

13 comments:

  1. @ Coy said...:

    wau keren banget tuh miniatur....
    jadi mau punya deh satu hbsnya keren banget coy hehehe...
    tp klo gratis mau deh... =))

    :))

  1. david said...:

    @@Coy :Betul tw mas keren banget

  1. ini kalo beneran makanan sekecil itu, brp piring yah bakalan habis neh..:D

  1. Hellen said...:

    Kreatif banget. Mana keren2 lg. Aku jg mau tuh... Emang seni itu indah ya..

  1. oping said...:

    detail nya harus bener2 keperhatiin ya... gila. pasti susah bgt.

  1. tips belajar said...:

    mantap bgt tuch orang kreatif

  1. Septian said...:

    itu buat hobbit (lotr) kali, hehehe

  1. BloGendeng said...:

    wuiihh keduluan posting hahaha...mantaff,bro.

  1. Anthony Harman said...:

    Sapa yang mau beli harga segitu yah...

  1. david said...:

    @Blogger Addicter :Sampai Aja mas.he...he...

    @Hellen :Betul mbak

    @Oping :Betul tw...harus hati2

    @tips belajar :ya,sangat kreatif dan teliti

    @Septian :ha...ha...mungkin pesanan khusus kali boss buat hobbit

    @BloGendeng :makasih boss

    @Anthony Harman :gak tau juga mas

  1. Anonymous said...:

    Because of the fact christian louboutin beige pumps that Microsoft suffered from the negative impact of white christian louboutin sandals the red ring of death on their gaming console, they extended the warranty of their Xbox 360. Because cheap christian louboutin uk of the fact christian louboutin on sale uk that the red ring of death has become a very common christian louboutin boots uk problem, you will see that there are quite a lot of repair guides about it that you can readily access online.However, you need to christian louboutin studded shoes remember that prevention is better than repair. In order to avoid experiencing the red ring of death on your Xbox 360 gaming console is to constantly keep it cool christian louboutin nude shoes and well-ventilated. You need to remember that overheating cause damage on the hardware which causes the red ring of death. Avoid louboutin shoes discount shoes uk placing your Xbox 360 on display cabinets. Instead, place it on a well-ventilated spot or you can also purchase a small fan and keep it pointed on your Xbox 360 while you are playing.You might to buy louboutin shoes in uk want to try playing with your Xbox 360 on an air conditioned room. This will help in preventing overheating and hardware damage. Proper ventilation is the key to preventing nude christian louboutin shoes the red ring of death.

  1. Anonymous said...:

    When UGG Classic Tall moment in Classic Tall Boots time Classic Tall uggs pertains find ugg 5815 expensive jewelry regarding UGG Cardy Mother you'll notice Cardy Boots engagement rings is among the actual
    Classic Tall uggs ideal presents you can actually produce your mother. You Cardy Ugg boots can find explanation Cardy uggs why folks should display his or her's mother's ugg 5819 with gifts. A birthday and mom's birthday are usually a couple of the extremely UGG Classic Short

  1. hangeng said...:

    Since Abercrombie and Fitch gold accessories are trendy, stock up on golden hoop earrings, Abercrombie long necklaces with fashionable pendants, and rings with prominent centerpieces. buy Abercrombie Women’s accessories make your personality and creativity shine. Update your look and pay attention Abercrombie Sale to what you want your look to be. Express yourself and put your personal Cheap Abercrombie style to the fore through these catchy accessories and fashion finds. They spice up any Abercrombie outlet dress and give you that radiant glow.Costume Jewelry.Pieces of costume jewelry really fashion forward pieces that can make you stand out. Abercrombie clothing They are beautifully crafted with stones of different kinds, beads of various colors, and fashion forward styles. Costume jewelry may look a little too much when paired with a dress that already stands out. In order to balance the look, make sure to wear one with a simple dress or Abercrombie Outerwears top.Handbags are every woman’s best friend. Functional and aesthetically appealing, these fashion accessories come in different styles these days. Don’t just go for the abercrombie & fitch generic black leather bag.

Post a Comment

 
Kejadian Yang Aneh © 2011 - Designed by Blogger Templates Gallery in collaboration with Life2Work