Entri Populer

Gila!!! Istana dengan 1788 kamar 257 kamar mandi dan 110 garasi

2009/01/21
Pernahkah anda membayangkan memiliki rumah dengan 1788 kamar tidur dan 257 kamar mandi? He..he.. gile aja kale..Tapi taukah anda anda ada bangunan istana yang memiliki spesifikasi tersebut.Tepatnya di brunei darussalam negara tetangga kita itu, disana ada istana Sultan brunei yang bernama Istana Nurul Iman.Walaupun posisinya agak tersembunyi dari public, tapi lewat kecanggihan teknologi, seperti foto satelit (via google earth). Kita bisa lihat spesifikasi dan kemegahan istana sultan tersebut. Dapat kita lihat gambar satelitnya seperti yang dibawah ini. Spesifikasi istana nurul iman Lebih lengkapnya istana ini memiliki 1788 kamar, 257 kamar mandi, dan luas area lantai 2152782 square feet (sekitar 200000 meter persegi). Fasilitasnya termasuk 5 buah kolam renang, dan kandang kuda dengan AC untuk kuda-kuda Polo sultan, 110 garasi mobil, dan mesjid yang bisa menampung 1500 orang. Selain itu di istana ini terdapat, 564 tempat lilin, 51000 bola lampu, 44 tangga, 18 elevator. Di garasi sultan ada koleksi mobil-mobil mewah, seperti Ferrari dan 165 buah rolls Royces. Kubah emasnya didesain oleh arsitek filipina Leandro V.Istana ini dibangun pada tahun 1984 dengan menelan biaya 1,4 milyar dolar AS. Wah kira-kira kalau anda punya istana semegah itu apa yang akan anda lakukan?
(Terima Kasih Telah Membaca Dan Berkomentar Di sini)

13 comments:

  1. manusia biasa said...:

    assssliiiii brooooo......... dapat dimana nih berita manthafffffffffffffff

  1. Senoaji said...:

    ckckckckckckckckckck... terus buat apa ya segede gitu, jgn2 cuma buat pipis doang wkwkwkwkwkwkwkwkwk

    tabiek
    senoaji

  1. Zippy said...:

    Wedew, nggak pusing tuh..??
    Ntar bisa2 salah kamar lagi, huahahaha... :D

  1. uniquepebz said...:

    Yang dilakukan, kasih tinggal yang tinggal di jalanan. Abs bingun juga banyak gitu mau diapain >. Hehehe. Nice

  1. Septian said...:

    ya...emang bgeto
    namanya juga Istana...

  1. Fahriza said...:

    Gue mao nginep bentar akh disana...

  1. ABDEE NEGARA said...:

    wuiiihhh.. besar banget ya..??? ck..ck..ckk...

  1. Tifarie said...:

    ;;) waaaaaah secuil kubahnya berapa harganya y??

  1. Anthony Harman said...:

    Pasti banyak kamar kosong tuh, Vid. Kalo ilang di sana, bakal sudah ditemukan neh

  1. Anonymous said...:

    guoweigang When moment in time pertains cheap pandora find expensive jewelry regarding Mother you'll notice engagement pandora jewelry rings is among the actual ideal presents you can actually produce buy Pandora your mother. You can find explanation why folks should display discount pandora his or her's mother's with gifts. A birthday and mom's birthday are pandora 2010 usually a couple of the extremely difficult times to be able Pandora Bangles to opt for the surprise for the purpose of Beads Banglesmommy, bracelets is usually something you Pandora Bangles Sale mom will forever want in addition to clothing. cheap pandora bracelets The many you will discover six handy Pandora bracelet techniques for purchasing the best Single parent's expensive jewelry.

  1. Anonymous said...:

    When UGG Classic Tall moment in Classic Tall Boots time Classic Tall uggs pertains find ugg 5815 expensive jewelry regarding UGG Cardy Mother you'll notice Cardy Boots engagement rings is among the actual
    Classic Tall uggs ideal presents you can actually produce your mother. You Cardy Ugg boots can find explanation Cardy uggs why folks should display his or her's mother's ugg 5819 with gifts. A birthday and mom's birthday are usually a couple of the extremely UGG Classic Short

  1. Anonymous said...:

    Here’s a list of tools you will need to start: Jewelers’ pandora jewellery wire cutters - If you can only afford one pair, get memory wire shears. pandora charms These are designed to make clean cuts on tough memory wire, so can also be used for pandora charms uk softer wires. Chain-nose pliers sometimes called cheap pandora charms needle-nose pliers – Very versatile for picking up and grasping small items, pandora charms sale bending eye pins, closing jumps rings, even closing crimp beads. discount pandora charms Round-nose pliers – Used for creating loops on beaded head and eye pins. Can also be used for winding your own jump rings and as the second pliers you’cheap pandora ll need for closing jump rings. Optional pliers – Wire-looping pliers which have several graduated circumferences to allow you to form perfectly uniform jump rings and loops in place of the pandora discount uk round-nose pliers mentioned above. Crimping pliers which have little notches to allow you to both flatten a crimp bead and then bend it to form a rounded finished look instead of the flat crimp you pandora uk get using the chain-nose pliers. As for materials, I recommend some assortment packs of beads in coordinating colors, some decorative metal spacers, seed beads in both silver and gold These can serve as spacers and beautifully set off pandora sale your other beads., tube-shaped crimp beads Buy the best you can find – these are what hold it all together!, head and eye pins. Other than that, let your choice of project be your guide. You might want some silver or pewter charms.

  1. leader said...:

    In most cases, thomas sabo charms buildings insurance covers the sourcing cost of rebuilding or thomas sabo restoring your properties structure in a case where it is destroyed by an event paid for thomas sabo bracelets by your home insurance plan, whilst contents insurance protects the price of replacing specified things. cheap thomas sabo watches Families are often demanded to order home insurance as a general condition of obtaining their mortgage, thpmas sabo although, they may be under no obligation to buy it using their mortgage service provider.

Post a Comment

 
Kejadian Yang Aneh © 2011 - Designed by Blogger Templates Gallery in collaboration with Life2Work