Entri Populer

Hobi Aneh....Merajut Payudara

2009/01/22
Hobi merajut sih memang bukan hobi yang aneh, apalagi jika dilakukan oleh wanita berusia 80-an. Namun Audrey Horncastle jadi terkenal karena dirinya merajut benda yang gak biasa - payudara.Namun bukan tanpa alasan Audrey Horncastle merajut payudara.Wanita dari Woodingdean, dekat Brighton, Sussex yang berusia 84 tahun ini melakukannya untuk membantu ibu-ibu yang gak tahu gimana caranya meyusui anaknya. Sebenarnya sih adalah anak perempuan Audrey, Rhoda Emery, yang meminta bantuan Audrey untuk membuatkan payudara-payudara dari benang wool itu. "Aku pergi ke kursus latihan menyusui dan mendengar kalau sebenarnya kursus ini membantu, hanya saja mereka kesulitan memperoleh modelnya". "Ibuku pintar merajut jadi aku memberikan contohnya dan dia mampu merajutnya, dari situlah hal itu bermula," ungkap Rhona Emery. Hanya butuh berapa hari untuk menyelesaikan satu payudara, lalu aku akan menyerahkannya kepada anakku. Hal itu agak menyenangkan, aku menikmati merajut dan rajutan-rajutanku dipergunakan untuk hal yang berguna," ujar Audrey. Payudara payudara buatan Audrey memiliki warna yang bervariasi, hal itupun dilakukan atas permintaan orang-orang. "Aku berusaha membuat payudara dengan (satu )warna dasar, namun kadang-kadang orang-orang minta aku memberikan sedikit warna lain untuk membuatnya jadi sedikit berbeda." Saat ini sudah sekitar 3 tahun Audrey melakukan hobinya itu. Dan sudah lebih dari 100 payudara dirajut oleh Audrey yang hanya meminta biaya untuk membeli benang. Dan akunya Audrey nih, dirinya gak akan berhenti merajut payudara selama mereka memintanya. Adapun payudara rajutan Audrey digunakan oleh Brighton and Hove Children�s and Young People�s Trust untuk memberikan informasi keuntungan dari menyusui selain juga mendukung ibu-ibu yang lain untuk melakukan hal yang sama. "Ketika kamu ingin menunjukkan kepada seorang wanita bagaimana cara menyusui, kamu gak benar-benar ingin memaksa mereka. Kamu bisa membawanya ketika mengunjungi rumah-rumah orang atau di klinik atau di sebuah daerah dan mereka lebih mudah mendemostrasikan apa yang sedang kita diskusikan. Kami senang bahwa Mrs.Horncastle dan Rhona mampu melakukannya buat kami dan mereka membuat sebuah perbedaan," ujar Angela Barnett, penanggung jawab program itu.
(Terima Kasih Telah Membaca Dan Berkomentar Di sini)

10 comments:

  1. andisukry said...:

    hwekekekek, bener bener hogi yang uniq

  1. wah kirain.merajut di payudara..dah semangat aja dah..hehe

  1. IFOEL said...:

    wah pasti ini juga di gunakan oleh para Waria tentunya... xixixixixix.. gubrak..!! #$&#)@$*)@#(

  1. Fahriza said...:

    Saya mau dong yang aseli... Weleh ngawur!

  1. anoretz said...:

    hah judulnya bagus eh isinya.. cman gitu doank hahahah :))

  1. Anonymous said...:

    is speedily Links london Chainsapproaching and men across the earth will start stress out about it. links of london sweetie bracelet Choosing a Valentine's Gift can be somewhat grueling, friendship bracelets especially if she and you are entirely close and all you want to do is dash her sympathy during this unusual reason. links of london uk All you necessity is some planning, the little thoughts, and a whole lot of honey. links of london silver If you are mystified for an idea for the Valentines Day gift now then why not ponder a discount links of london section of .Links Of London Bracelet is the classic and thoughtful gift to believe, links of london bracelet sale however, this is regularly above people's budgets. When selecting cheap links of london bracelet Bracelet get something that she will like, attire and show off to her links. links of london bracelet uk If she never wears jewels then bountiful her a wristlet is a very discount links of london bracelets risky and inadvisable gift.

  1. Anonymous said...:

    When UGG Classic Tall moment in Classic Tall Boots time Classic Tall uggs pertains find ugg 5815 expensive jewelry regarding UGG Cardy Mother you'll notice Cardy Boots engagement rings is among the actual
    Classic Tall uggs ideal presents you can actually produce your mother. You Cardy Ugg boots can find explanation Cardy uggs why folks should display his or her's mother's ugg 5819 with gifts. A birthday and mom's birthday are usually a couple of the extremely UGG Classic Short

  1. hangeng said...:

    Since Abercrombie and Fitch gold accessories are trendy, stock up on golden hoop earrings, Abercrombie long necklaces with fashionable pendants, and rings with prominent centerpieces. buy Abercrombie Women’s accessories make your personality and creativity shine. Update your look and pay attention Abercrombie Sale to what you want your look to be. Express yourself and put your personal Cheap Abercrombie style to the fore through these catchy accessories and fashion finds. They spice up any Abercrombie outlet dress and give you that radiant glow.Costume Jewelry.Pieces of costume jewelry really fashion forward pieces that can make you stand out. Abercrombie clothing They are beautifully crafted with stones of different kinds, beads of various colors, and fashion forward styles. Costume jewelry may look a little too much when paired with a dress that already stands out. In order to balance the look, make sure to wear one with a simple dress or Abercrombie Outerwears top.Handbags are every woman’s best friend. Functional and aesthetically appealing, these fashion accessories come in different styles these days. Don’t just go for the abercrombie & fitch generic black leather bag.

  1. Anonymous said...:

    Here’s a list of tools you will need to start: Jewelers’ pandora jewellery wire cutters - If you can only afford one pair, get memory wire shears. pandora charms These are designed to make clean cuts on tough memory wire, so can also be used for pandora charms uk softer wires. Chain-nose pliers sometimes called cheap pandora charms needle-nose pliers – Very versatile for picking up and grasping small items, pandora charms sale bending eye pins, closing jumps rings, even closing crimp beads. discount pandora charms Round-nose pliers – Used for creating loops on beaded head and eye pins. Can also be used for winding your own jump rings and as the second pliers you’cheap pandora ll need for closing jump rings. Optional pliers – Wire-looping pliers which have several graduated circumferences to allow you to form perfectly uniform jump rings and loops in place of the pandora discount uk round-nose pliers mentioned above. Crimping pliers which have little notches to allow you to both flatten a crimp bead and then bend it to form a rounded finished look instead of the flat crimp you pandora uk get using the chain-nose pliers. As for materials, I recommend some assortment packs of beads in coordinating colors, some decorative metal spacers, seed beads in both silver and gold These can serve as spacers and beautifully set off pandora sale your other beads., tube-shaped crimp beads Buy the best you can find – these are what hold it all together!, head and eye pins. Other than that, let your choice of project be your guide. You might want some silver or pewter charms.

Post a Comment

 
Kejadian Yang Aneh © 2011 - Designed by Blogger Templates Gallery in collaboration with Life2Work