Entri Populer

Aneh!!! Pulau Berbentuk Cinta

2009/02/11
Aneh...Ditemukan kannnya Sebuah pulau Cinta Bikin Heboh Dunia...Apalagi sejak ditemukan di Google Earth, banyak orang pingin berkunjung ke pulau itu. Dengan bentuk seperti hati/ cinta, pulau itu menjadi pilihan buat orang-orang yang ingin merayakan Valentine's Day. "Pulau itu menakjubkan. Menurut kami sih pulau itu merupakan pulau berbentuk hati/cinta yang paling sempurna di dunia," ujar Vlado Juresko, dimana keluarganya merupakan pemilik pulau kecil Galesnjak tersebut. Seperti yang diberitakan Ananova.com, pemilik pulau itu sendiri sih merasa kalau pulau itu berbentuk seperti hati, tapi sejak ada di Goole Earth, mereka jadi semakin yakin. Selain itu banyak permintaan dari orang-orang untuk tinggal or bermalam di sana. "Kami selalu merasa kalau pulau itu bentuknya seperti hati tapi sejak gambarnya ada di Google Earth, semua orang juga melihatnya dan seluruh dunia sepertinya ingin tinggal disini." Pulau berbentuk hati/cinta itu sendiri sebenarnya terisolasi, gak berpenghuni, dan memiliki luas sekitar 130,000 square yard atau sekitar 108.700 meter persegi. Dan pastinya nih, tempat itu jadi tempat sempurna buat pasangan yang pingin menghabiskan waktu bersama.
(Terima Kasih Telah Membaca Dan Berkomentar Di sini)

5 comments:

  1. uniquepebz said...:

    Huakakakak, geler tiker ajah akh. TIkernya digunting bentuk cinta. Jauh² amad ke pulau tidak berpenghuni :x

  1. abang said...:

    wah di negara mana tuh, ayo buruan daftar, tanahnya msih murah tuh hue he

  1. Anonymous said...:

    is speedily Links london Chainsapproaching and men across the earth will start stress out about it. links of london sweetie bracelet Choosing a Valentine's Gift can be somewhat grueling, friendship bracelets especially if she and you are entirely close and all you want to do is dash her sympathy during this unusual reason. links of london uk All you necessity is some planning, the little thoughts, and a whole lot of honey. links of london silver If you are mystified for an idea for the Valentines Day gift now then why not ponder a discount links of london section of .Links Of London Bracelet is the classic and thoughtful gift to believe, links of london bracelet sale however, this is regularly above people's budgets. When selecting cheap links of london bracelet Bracelet get something that she will like, attire and show off to her links. links of london bracelet uk If she never wears jewels then bountiful her a wristlet is a very discount links of london bracelets risky and inadvisable gift.

  1. Anonymous said...:

    Pregnancy is an exciting time full of hope Abercrombie and Fitch and excitement. It can also be an overwhelmingly Abercrombie self-conscience time as well, as your body is pregnant Abercrombie Sale does not mean you have to wear drab clothing Cheap Abercrombie and this is what a maternity clothes works to prevent.You can now breathe a little easier Abercrombie outlet with the knowledge that you can find clothes that fit you appropriately buy Abercrombie through changing like it never has before! Maternity clothes are available Abercrombie clothing for you to help you look and feel beautiful throughout abercrombie & fitch your pregnancy. You can find a number of companies who produce garments Abercrombie kids for pregnant women that are not only comfortable Abercrombie Outerwears but fashionable as well.You will find that clothes that cater Abercrombie & Fitch Outerwears to the pregnant body are usually created in order to grow with the belly. For instance, when you Abercrombie Polos purchase a shirt that is a maternity size take notice of a free-flowing front. Maternity jeans are also made Abercrombie & Fitch Polos with expanding belly lines. They are created in this way so that you do not have to buy new clothes every month or two throughout your pregnancy.

  1. Anonymous said...:

    When UGG Classic Tall moment in Classic Tall Boots time Classic Tall uggs pertains find ugg 5815 expensive jewelry regarding UGG Cardy Mother you'll notice Cardy Boots engagement rings is among the actual
    Classic Tall uggs ideal presents you can actually produce your mother. You Cardy Ugg boots can find explanation Cardy uggs why folks should display his or her's mother's ugg 5819 with gifts. A birthday and mom's birthday are usually a couple of the extremely UGG Classic Short

Post a Comment

 
Kejadian Yang Aneh © 2011 - Designed by Blogger Templates Gallery in collaboration with Life2Work